Camping

Camping

Het kampeerterrein is rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied Het Springendal.

De natuurlijke omgeving en royale kampeerplaatsen staan borg voor een prettig verblijf.

Vanzelfsprekend kunnen onze gasten beschikken over luxe sanitair, elektra, uitgebreide watervoorzieningen (warm en koud) en een chemisch toilet. Tevens zijn er gratis kunstgrasmatten beschikbaar om voor uw caravan te leggen.

Aankomsttijd kamperen: vanaf 13.00

Vertrektijd kamperen: voor 12.00 , wilt u later vertrekken? overleg dit dan even bij de receptie.


Sanitair

Ons centraal gelegen sanitair gebouw is van alle denkbare comfort voorzien. Zo zorgt de vloerverwarming voor een aangename temperatuur, zodat u nooit last zult hebben van koude voeten. Het sanitair gebouw beschikt over ruime douches, toiletten, wastafels, een chemische toilet en een babyroom.

Op de kampeervelden zijn tevens kleine toiletgroepen aanwezig, zodat er altijd een wc en douche dicht in de buurt is. Tevens is er een sanitaire ruimte voor minder validen aanwezig. Verder beschikt het park over een overdekte was- en afwasplaats (afwas/wasmachine/droger) en een camper stortplaats.

Klik hier voor meer info en foto's


Gratis WiFi

Bij camping Bij de Bronnen kunt u gebruik maken van gratis WiFi, zowel op het kampeerterrein als in de horeca!


Comfort plaats

Op ons terrein vindt u 20 comfortplaatsen. Deze plekken bieden een extra faciliteit in de vorm van 10 ampère stroom en een eigen toilet met wastafel en zorgen voor extra comfort en privacy.  De comfortplekken zijn tegen een kleine meerprijs te boeken. De meerprijs voor de plekken met 10 ampère stroom en privé wc bedraagt €2,00 in het laagseizoen en €3,00 in het hoogseizoen.

De privé WC units zijn in de maanden november t/m maart afgesloten vanwege de vorst.


Huisdieren

Honden zijn ook toegestaan op het park. Uw hond zal het fantastisch vinden om door het Springendal te wandelen en te spelen. Wel dient uw hond aangelijnd te zijn.


Openingstijden

U kunt bij ons het gehele jaar door kamperen, van 1 januari tot en met 31 december.