Faciliteiten

Faciliteiten

Bekijk hieronder over welke faciliteiten we op onze camping beschikken en lees meer informatie.

Horeca

Lekker en betaalbaar uiteten op de camping! Camping bij de bronnen heeft een eigen horecavoorziening met eetcafé, cafetaria, een gezellige bar en terras.

Fietsverhuur

In de receptie is het mogelijk om fietsen en skelters te huren. Voor de fietsen raden wij u aan om tijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Ook hebben wij tal van wandel- en fietsroutes die bij de receptie beschikbaar zijn.

Informatieruimte

In de informatieruimte liggen folders van bezienswaardigheden, restaurants, activiteiten en informatie van de omgeving. Daarnaast is er een tablet beschikbaar van de VVV, zodat u kunt zien wat er waar en wanneer te doen is.

Biljart & Poolbiljart

In het café-restaurant staat een biljart en een poolbiljart. Daag je vrienden en buren uit om een gezellig potje te spelen!

Gratis WiFi

Er is gratis WiFi voor onze kampeerders, in onze bungalows, in de horeca en in de receptie.

Speeltuin

Zowel aan de voorkant van ons vakantiecentrum, als bij het café-restaurant is er een speelplaats voor de kleintjes. Zo kunnen papa, mama, opa en oma rustig genieten, terwijl de kinderen zich ook uitstekend vermaken. Op de kampeervelden zijn geen speeltuinen, zodat de rust hier gewaarborgd blijft.

Televisie schotels

Op het park staan schotels geplaatst zodat u altijd goed signaal heeft. Hebt u zelf niet de juiste benodigdheden? Wij helpen u graag!