Omgeving

Omgeving

Omdat u kiest voor natuur, cultuur en gastvrijheid! 

Er zijn prachtige toeristische routes voor u uitgestippeld om te voet, met de fiets of per auto dit stukje Nederland en naburige Duitsland te ontdekken.

Liefelijke dorpen, boeiende steden en stadjes aan beide zijden van de grens liggen op steenworp afstand. Het stadje Ootmarsum met zijn beschermde stadsgezicht en historische gebieden, biedt u een gevarieerd aanbod aan eet- en drinkgelegenheden, galeriën met kunst en cultuur en vele andere leuke ambachtelijke winkeltjes.

Ons vakantiepark ligt 2 km van Ootmarsum en grenst aan natuurgebied "Het Springendal". Een betere en mooiere plek zult u niet gauw vinden!

Hieronder vindt u meer informatie over het Springendal, Ootmarsum en de overige bezienswaardigheden.

Het Springendal

De tuin van Nederland’ luidt de bijnaam van dit stukje Twente. Schilderachtige kwelvijvers, watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos. Dit natuurgebied grenst pal aan ons park.

Ootmarsum

Op 2 km. afstand van ons park ligt het pittoreske Ootmarsum. Hier geniet u van kunst, gastvrijheid en cultuur. Ook kunt u lekker uitrusten op één van de vele terrasjes.

Bezienswaardigheden

Uiteraard is er nog veel meer te zien en te beleven bij ons in de omgeving. Wat denkt u bijvoorbeeld van Huis Singraven of kasteel Bad Bentheim! klik op de link hieronder om meer over de omgeving te ontdekken.